Linkyourthing

Linkyourthing.nl is een website waarop u gratis een eigen startpagina kunt creëren en onderhouden. Het doel van Linkyourthing is om een platform te bieden voor iedereen die een eigen startpagina op wil zetten. Door alle randzaken uit handen te nemen, is het voor iedereen mogelijk om een professionele startpagina te beginnen.

Waarom Linkyourthing?

Het moge duidelijk zijn dat de meeste startpagina websites niet voldoen aan de eisen van tegenwoordig. De design zijn verouderd, de functionaliteiten te ingewikkeld en er is geen technische ondersteuning. Dit zijn de redenen geweest om te starten met het concept Linkyourthing.

Binnen ons concept worden unieke designs aangeboden, die ook nog eens responsive zijn. Daarnaast kunt u altijd een eigen invulling geven aan het ontwerp. Tot slot hebben wij een technische helpdesk voor al uw eventuele vragen.

Voordelen op een rijtje

  • Unieke responsive designs
  • Mogelijkheid tot eigen invulling
  • Online technische helpdesk

Hoe het werkt.

Het creëren van een eigen startpagina is vrij eenvoudig. Allereerst dient er een aanvraag voor een nieuwe startpagina aangevraagd te worden. Wanneer deze uniek is en voldoet aan de algemene voorwaarden van Linkyourthing, wordt de pagina online geplaatst. De inloggegevens worden doorgestuurd naar degene die de startpagina heeft aangevraagd. Vervolgens is het een kwestie van het verzorgen van relevante en unieke links en teksten. De rest spreekt voor zich!

Klim uit het dal.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Ontdek uw mogelijkheden.

START VANDAAG NOG